Kotisi parhaaksi

Energiatodistus pätevöityneeltä asiantuntijalta

Oletko tekemässä elämäsi suurinta hankintaa?

Jos olet harkinnut talon ostamista, ammattilaisen toteuttama energiatodistus on yksi tärkeimmistä talokauppaan liittyvistä dokumenteista. Se antaa sinulle luotettavaa ja tärkeää tietoa rakennuksesta ja sen ominaisuuksista. Jos etsit asiantuntevaa energiatodistuksen laatijaa, ota yhteyttä nyt!

Luotettava energiatodistus Kuopion alueella

Toteutan kattavat ja laadukkaat energiatodistukset kaikkiin kiinteistöihin Ylä-Savon, Kuopion ja Iisalmen alueilla. Esimerkiksi asunnon osto- tai vuokraustilanteessa energiatodistus auttaa sinua vertailemaan rakennusten energiatehokkuutta.

Energialuokka kertoo rakennuksen energiankulutuksen

Energiatodistuksessa kartoitetaan rakennuksen energiatehokkuusluokka, joka kuvaa kiinteistön kokonaisenergian kulutusta asteikolla A–G. Todistuksessa on huomioitu rakennuksen ominaisuudet, kuten mm. eritys, ikkunat, ilmanvaihto ja lämmitys.

Säästösuosituksien avulla parannat energiatehokkuutta

Energiatodistukseen laaditaan myös säästösuosituksia, joiden avulla voi vaikuttaa energiatehokkuuteen. Voit parantaa rakennuksesi energialuokkaa mm. lisäämällä lämmöneristystä, ottamalla talteen ilmanvaihdon lämpöä tai käyttämällä uusiutuvaa energiaa. 

Erillinen energiatodistus ja tarkastus, hinta alk.
295 €!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Insinööritoimisto Tiitto Hannu Ky
Pirtintie 3
71800 SIILINJÄRVI

Y-tunnus: 255416-6
Puh: 01 7442 4302

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Insinööritoimisto Tiitto Hannu Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.