Energiatodistus pätevöityneeltä asiantuntijalta

Ota yhteyttä

Oletko tekemässä elämäsi suurinta hankintaa?
Jos olet harkinnut talon ostamista, ammattilaisen toteuttama energiatodistus on yksi tärkeimmistä talokauppaan liittyvistä dokumenteista. Se antaa sinulle luotettavaa ja tärkeää tietoa rakennuksesta ja sen ominaisuuksista. Jos etsit asiantuntevaa energiatodistuksen laatijaa, ota yhteyttä nyt!

Luotettava energiatodistus Kuopion alueella

Toteutan kattavat ja laadukkaat energiatodistukset kaikkiin kiinteistöihin Ylä-Savon, Kuopion ja Iisalmen alueilla. Esimerkiksi asunnon osto- tai vuokraustilanteessa energiatodistus auttaa sinua vertailemaan rakennusten energiatehokkuutta.

Energialuokka kertoo rakennuksen energiankulutuksen

Energiatodistuksessa kartoitetaan rakennuksen energiatehokkuusluokka, joka kuvaa kiinteistön kokonaisenergian kulutusta asteikolla A–G. Todistuksessa on huomioitu rakennuksen ominaisuudet, kuten mm. eritys, ikkunat, ilmanvaihto ja lämmitys.

Säästösuosituksien avulla parannat energiatehokkuutta

Energiatodistukseen laaditaan myös säästösuosituksia, joiden avulla voi vaikuttaa energiatehokkuuteen. Voit parantaa rakennuksesi energialuokkaa mm. lisäämällä lämmöneristystä, ottamalla talteen ilmanvaihdon lämpöä tai käyttämällä uusiutuvaa energiaa.
Tämä sivusto käyttää evästeitä
Asetukset
evästeet