Kotisi parhaaksi

Asiantunteva kosteuskartoitus, lämpökuvaus ja muut palvelut siilinjärven seudulla

Haiseeko home? Mietityttääkö asunnon kosteus tai tiiveys?

Anna Insinööritoimisto Tiitto Hannu Ky:n auttaa! Toteutan monipuoliset mittaukset ja kosteuskartoitukset Ylä-Savon, Kuopion ja Iisalmen alueilla. Mittaukset hoituvat minulta pitkällä kokemuksella, vahvalla tietotaidolla ja laadukkailla laitteilla kiinteistösi ja terveytesi parhaaksi. Lisäksi tarjoan ammattitaitoisia rakennusterveysasiantuntijan sekä rakennusvalvojan palveluita. Ota yhteyttä nyt ja pyydä tarjous!

  • Lämpökuvaus
  • Kosteuskartoitus
  • Tiiveysmittaus
  • Sisäilmaselvitys
  • Rakennusvalvonta (rakentaminen ja remontointi)
  • Betonilattioiden pinnoituskelpoisuuden mittaus
  • Rakennusterveysasiantuntijan palvelut

Puhdas sisäilma suojelee terveyttäsi – tilaa kosteuskartoitus!

Uutta kotia hankittaessa on tärkeää tietää, ettei asunnossa piile homeriskiä tai kosteusvaurioita. Tunkkainen ja epäpuhdas sisäilma voivat aiheuttaa monia terveysriskejä. Lämmön karkaaminen lisää puolestaan energiankulutustasi.

Älä enää kärsi epäpuhtaasta ilmasta tai anna lämmön karata harakoille! Toteutan laadukkaat sisäilma-, kosteus- ja rakennuksen tiiveysmittaukset sekä lämpökamerakuvaukset, jolla selvitän talosi vuotokohdat ja tiiveysluokan luotettavasti ja varmasti. Jos epäilet, että kosteuskartoitus on tarpeen, ota yhteyttä!

Rakennusvalvontaa vankalla kokemuksella

Minulta hoituu myös ammattitaitoinen rakennusvalvonta mm. omakotitalokohteisiin, laajennuksiin, kylpyhuoneremontteihin ja saneerauksiin. Olen toiminut vuosina 2010–2012 vastaavana mestarina kokopäivätoimisesti ja sivutoimisesti: varastorakennus 800 m², teollisuushalli 800 m², hoitolaitos 1200 m², ja vanhusten hoitokoti noin 800 m².

Kosteus-, pintakosteusmittaus tai suhteellinen kosteus rakenteen sisältä. Hinnat alk.
170 €!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!