Kotisi parhaaksi

Asiantunteva kosteuskartoitus, lämpökuvaus ja muut palvelut siilinjärven seudulla

Haiseeko home? Mietityttääkö asunnon kosteus tai tiiveys?

Anna Insinööritoimisto Tiitto Hannu Ky:n auttaa! Toteutan monipuoliset mittaukset ja kosteuskartoitukset Ylä-Savon, Kuopion ja Iisalmen alueilla. Mittaukset hoituvat minulta pitkällä kokemuksella, vahvalla tietotaidolla ja laadukkailla laitteilla kiinteistösi ja terveytesi parhaaksi. Lisäksi tarjoan ammattitaitoisia rakennusterveysasiantuntijan sekä rakennusvalvojan palveluita. Ota yhteyttä nyt ja pyydä tarjous!

 • Lämpökuvaus
 • Kosteuskartoitus
 • Tiiveysmittaus
 • Sisäilmaselvitys
 • Rakennusvalvonta (rakentaminen ja remontointi)
 • Betonilattioiden pinnoituskelpoisuuden mittaus
 • Rakennusterveysasiantuntijan palvelut

Puhdas sisäilma suojelee terveyttäsi – tilaa kosteuskartoitus!

Uutta kotia hankittaessa on tärkeää tietää, ettei asunnossa piile homeriskiä tai kosteusvaurioita. Tunkkainen ja epäpuhdas sisäilma voivat aiheuttaa monia terveysriskejä. Lämmön karkaaminen lisää puolestaan energiankulutustasi.

Älä enää kärsi epäpuhtaasta ilmasta tai anna lämmön karata harakoille! Toteutan laadukkaat sisäilma-, kosteus- ja rakennuksen tiiveysmittaukset sekä lämpökamerakuvaukset, jolla selvitän talosi vuotokohdat ja tiiveysluokan luotettavasti ja varmasti. Jos epäilet, että kosteuskartoitus on tarpeen, ota yhteyttä!

Rakennusvalvontaa vankalla kokemuksella

Minulta hoituu myös ammattitaitoinen rakennusvalvonta mm. omakotitalokohteisiin, laajennuksiin, kylpyhuoneremontteihin ja saneerauksiin. Olen toiminut vuosina 2010–2012 vastaavana mestarina kokopäivätoimisesti ja sivutoimisesti: varastorakennus 800 m², teollisuushalli 800 m², hoitolaitos 1200 m², ja vanhusten hoitokoti noin 800 m².

Kosteus-, pintakosteusmittaus tai suhteellinen kosteus rakenteen sisältä. Hinnat alk.
170 €!

Pyydä tarjous tai kysy lisää!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Insinööritoimisto Tiitto Hannu Ky
Pirtintie 3
71800 SIILINJÄRVI

Y-tunnus: 255416-6
Puh: 01 7442 4302

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Insinööritoimisto Tiitto Hannu Ky:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.